Velkommen til VICAN Arena

Skap en digital opplevelse som tiltrekker flere deltakere

VICAN Arena byr på mange muligheter. Du kan kjøre flere parallelle sesjoner, både live og i opptak fra 3 ulike scener. Vi hjelper deg gjerne å se på muligheter til å programmere ditt arrangement så du kan skape mest verdi for dine deltakere og deg som arrangør.

La deltakere dine få mulighet til å delta i diskusjoner og komme i kontakt med andre deltakere

I lounge kan dine deltakere møte andre deltakere for å diskuttere aktuelle temaer, chatte direkte med andre deltakere, booke møter og invitere grupper til et lukket digitalt event.

La partnerne dine designe sin egen stand

Messeområdet i VICAN Arena byr på helt nye profileringsmuligheter for dine samarbeidspartnere og sponsorer. Akkurat som på en fysisk messe kan konferansedeltakere se promoteringsvideo, laste ned brosjyrer, rapporter og annet materiell. De kan kommunisere med utstillere, både direkte og via chatfunksjon.


Etter arrangementet kan utstillere få tilgang til verdifull informasjon om besøkende på deres stand, så denne tjenesten kan bidra til ekstra inntekter for arrangøren.

VICAN Media

For å gjøre det enklere for våre kunder, har vi knyttet til oss dyktige aktører som kan levere alle tjenester som du kan få bruk for nå du skal lage et hybrid arrangement. Designere, filmprodusenter, stream produsenter, teknisk avvikling, tekst forfattere, oversettere, konferansierer og mye, mye mer.
Vårt nettverk og samarbeidsform gjør det enkelt og effektivt for oss å jobbe med arrangement i alle størrelser og kompleksitet, og det kommer våre kunder til gode. De sparer tid og penger!

Vurderer du å lage et hybridarrangement og trenger en sparringspartner? Kontakt oss for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg å komme i gang!

Vil du prøve plattformen?

Sosiale medier

Følg oss på sosiale medier for å få siste nytt fra våre jobber,

Bærekraft

I VICAN jobber vi etter prinsippet “Flere inntrykk og mindre avtrykk”.
Vær trygg på at vi tar vårt ansvar seriøst når det kommer til å skape
Opplevelser både i dag, men også for framtiden.