VICAN ARENA– digitalt konferansesenter for digitale og hybride arrangement

Det unike med VICAN arena er at virtuelle deltakere kjenner seg igjen, og fanger følelsen av å være på et fysisk arrangement. Det er som å tre inn i et konferansehotell med alle sine fasiliteter og on-site service. Her kan du følge med på det faglige programmet, stille spørsmål til foredragsholdere, og møte andre deltakere i lounge under pausen for å slå av en prat eller delta i diskusjoner.

 

Problemer med å få tilgang til VICAN Arena?

For å få tilgang til alle funksjonene i plattformen må du registrere deg som bruker. Selv om du er påmeldt på en konferanse som skal kjøres på denne plattformen, må du registrere deg som bruker av selveste plattformen. Det positive er at når du først er registrert som bruker, har du tilgangen klar når du skal delta på andre digitale arrangement på VICAN Arena og på digitale arrangement i regi av Expobo.com.


Underveis i registreringen:

Vennligst godta informasjonskapsler og brukervilkår.

Bekreft din epostadresse. Du vil motta en egen mail vedr. dette underveis der du bekrefter. Sjekk søppelpost om du ikke mottar denne.

Følg så de automatiske stegene mot en god brukerprofil (om ønskelig).

Ta gjerne kontakt med support på julie@vican.no dersom du opplever problemer med din registrering eller trenger hjelp.

Etter registrering:

Inne på de ulike digitale arrangementene kan du velge mellom: Scener – Messe –  Lounge

Scene

Scene 1 og 2 fungerer som et konferansesal. Her vil det ønskes velkommen og bli vist ulike innslag på gitte tidspunkt. Se Program i hovedmenyen.

Messe

På messen vil kommunikasjonen mellom besøkende og utstillere finne sted. Her vil alle utstillerne være klare til å ta imot henvendelser på sine stands i åpningstiden. Vi oppfordrer alle til å besøke så mange utstillere som mulig. Dere kan også besøke messen utenfor åpningstidene, men den vil da være ubetjent.

Lounge

Her kan du treffe andre konferansedeltakere. Være med på gruppe diskusjoner og initiere samtale med andre deltakere. Mingling og nettverking er en naturlig del av en fysisk konferanse, og det er her på VICAN arena også!

Kontakt oss

Send oss en e-post så følger vi deg opp asap!