Vi produserer over 30 arrangement i året!

Våre viktigste konkurransefortrinn er kunnskap og nettverk: Menneskene som jobber i VICAN og menneskene vi samarbeider med.

Vår brede kompetanse gjør det mulig for oss å bistå våre kunder i det de trenger hjelp til i forbindelse med utvikling, planlegging og gjennomføring av et arrangement. Vi tror på samarbeid framfor konkurranse, og på samarbeidspartnere fremfor leverandører. Det gir oss fleksibilitet og mange menneskelige ressurser å sparre med.

Det sies at gode verktøy er håndverkerens beste venn. Slik er det i vår bransje også. Vår digitale edge har gitt oss et unikt konkurransefortrinn som gjør at vi kan jobbe effektivt og produktivt med planlegging, deltakerhåndtering, oppfølging av foredragsholdere og abstracts. Tid er penger, noe som kommer våre kunder til gode.

Våre Verdier

Ekte

Vi ser mennesker og setter stor pris på godt samarbeid. Vi skal levere topp kvalitet, vi skal gi kunden topp opplevelse, innfri og levere på forventet nivå. Hver gang! Samtidig betyr det at vi også setter åpent og ærlig engasjement høyt, ifht arbeidsmiljø og livet rundt oss.

Engasjert

Vi bryr oss om kundenes suksess. Vi ønsker at ditt arrangement skal skinne og vi skal være den utløsende faktoren. Vi er fremoverlent i alle deler av leveransen og bidrar med nytenking og ideer. For VICAN er ingen oppgaver for store eller for små og vi er opptatt av å ta samfunnsmessige gode valg.

Tilgjengelig

Vi strekker oss langt for å yte best service og strekker oss langt for å gjøre produktene våre og vår kunnskap tilgjengelig for kundene.

Sosiale medier

Følg oss på sosiale medier for å få siste nytt fra våre jobber,

Bærekraft

I VICAN jobber vi etter prinsippet “Flere inntrykk og mindre avtrykk”.
Vær trygg på at vi tar vårt ansvar seriøst når det kommer til å skape
opplevelser både i dag, men også for framtiden.