Vi søker erfaren prosjektleder

Drømmer du om å jobbe i et kreativt miljø, med mange kule arrangement, høy fart og spennende kolleger som brenner for det de jobber med?  Da har vi lyst å snakke med deg!

VICAN er spesialist på arrangement i Nord. Vi utvikler, planlegger, tilrettelegger og gjennomfører ulike type arrangement for næringslivet; konferanser/kongresser, messer, mottakelser, kunde -og bedriftsinterne arrangement. Vi er en kunnskapsbasert bedrift som er lokalisert i Tromsø, men som jobber over hele Norge.

Prosjektledelse hos oss krever god forretningsforståelse, stor arbeidskapasitet, god struktur og evne til å tenke helhetlig. Du må ha solide relasjonsegenskaper og evne til å kommunisere godt med mange ulike mennesker.

Som prosjektleder må du kunne ta en operativ lederrolle og ha stor gjennomføringskraft. Du må være fremoverlent, selvstendig og ha stor interesse for prosjektledelse som fag.

Prosjektleder er ansvarlig for planlegging, fremdrift og budsjetter, og er sentral i selve gjennomføringen av oppdragene. Prosjektleder er kontaktperson mot kundene, leverandørene og samarbeidspartnere.

Er du interessert?

Ta kontakt med:
Natalie Lorentzen
411 60 401
Epost

 

Sosiale medier

Følg oss på sosiale medier for å få siste nytt fra våre jobber,

Bærekraft

I VICAN jobber vi etter prinsippet “Flere inntrykk og mindre avtrykk”.
Vær trygg på at vi tar vårt ansvar seriøst når det kommer til å skape
Opplevelser både i dag, men også for framtiden.