Cecilie Thunem-Saanum

 

Cecilie Thunem-Saanum er en av Norges ledende kurs og foredragsholdere i kommunikasjon og tidsbruk. Hun er fast gjestekommentator og kronikør i flere aviser og tidsskrifter.

Hun har bred kompetanse innen ledelse, markedsføring, salg og språk og en solid erfaring med å holde kurs i presentasjonsteknikk. Tidligere har hun arbeidet som salgssjef, markedssjef, teamleder og driftssjef og har flere års erfaring som leder innen reise- og kulturliv.

Cecilie Thunem-Saanum er også NLP sertifisert. I 2004 startet hun sitt eget rådgivningsfirma, CecilieTS, der hun trener aktører i tidsbruk og kommunikasjonsrelaterte emner. Hun er også en aktiv blogger og skriver relevante fagartikler på bloggen www.CecilieTS.no og på www.facebook.com/CecilieTS.no.

Høsten 2015 ga Cecilie ut sin første bok; "Tid til alt". En bok hvor hun deler nøkkelen til hvordan vi kan være travle, uten å bli stresset. Det handler om teknikk, tankesett og verdivalg. Vi stuper inn og ut av møter, telefonsamtaler, hasteoppgaver på jobben, vennetreff mm. Indre og ytre forventningspress gjør at vi forsøker å være alle steder på èn gang, med alle våre ulike roller. Cecilie forteller om å ta tilbake kontrollen over egen tid.

Cecilie har fått særdeles gode tilbakemeldinger fra både kursdeltakere og bokanmeldere!

 

Noen av foredragene

Til stede eller bare tilgjengelig?

Så lite det koster, så mye det gir: Å se mennesker, når vi endelig møtes. Og likevel klarer vi å rote bort de der øyeblikkene. Deler oppmerksomheten vår på for mange ting på en gang.

Hvor til stede omgivelsene våre opplever at vi er eller hvor lite til stede vi ofte er? Vi ønsker jo å gi andre oppmerksomhet, være en aktiv lytter, se mennesker. Det er en av de sterkeste motivasjonsfaktorene vi har når vi går gjennom dagen vår: Å bli sett. Og det er en av de største kommunikasjonsfeilene vi gjør: Vi er så opptatt av å bli sett at vi glemmer å se dem som er rundt oss.

Hva er det som gjør at vi finner en person spennende, interessant, verdt å bruke tid på? Det er når vedkommende har noe å bidra med som er nyttig, relevant eller interessant for oss.

Fantastisk foredrag som får tilhørere til å reflektere!

Tid: 1-3 timer

 

Flaks eller hardt arbeid?

Noen mennesker når målene sine oftere enn andre. Og lettere, liker vi å tro. Sannheten er at bak flaks ligger det oftest mye hardt arbeid.

Å nå sine mål krever oftest målrettet jobbing over tid. De menneskene som lykkes er sjeldent født inn i lykkeboblen. De har mot, evnen til å tenke med både hodet, magen og hjertet.

Foredraget gir deg praktiske tips som du kan ta med deg for personlig utvikling på jobb, i lagspill eller for å nå dine mål som privatperson.

Tid: 1-3 timer

 

Genuin kommunikasjon danker ut strategi

Mange bedrifter gyver løs i 2013: Nå skal de innta de sosiale, digitale kanalene. Nå blir det Social Business! Og så sitter de der på møterommet sitt da, og undres hvilken ekspert de skal ringe for å våge å gå i gang.

Noen faktorer, de fire T´ene, fungerer like godt i digital kommunikasjon, som når vi møtes ansikt til ansikt: tekst, timing, tilstedeværelse og tid.

De som lykkes over tid er de som er genuine, har en levende strategi og som har 100% tro på bedriftens kultur og personlighet.

Få med deg et foredrag som setter kommunikasjon i strategisk perspektiv.

Tid: 1-3 timer

Send forespørsel