Ragnhild Nilsen

Bestill et foredrag med en av Scandinavias mest anerkjente foredragsholdere som står bak flere av Norges beste retorikere, statsråder, advokater og bedriftsledere.

Ragnhild er dramatiker og pedagog, utdannet Cand. Music, har M.A. grad fra USA i kommunikasjon og bevegelsesterapi. 20 års erfaring som kursleder og bedriftsrådgiver har gitt henne en sterk posisjon i næringslivet.

Ragnhild regnes som en av Norges dyktigste kurs- og foredragsholdere og er en ettertraktet inspirator. Hun holder kurs for store deler av norsk næringsliv og coacher flere av landets mest profilerte næringslivstopper, politikere og underholdere gjennom selskapet CoachTeam – House of Leadership hvor hun er partner.

Hennes foredrag er en blanding av underholdning og opplæring hvor deltakerne i 8 av 10 tilfeller gir stående applaus. Dette må du oppleve selv.

Ragnhild Nilsen har i løpet av de siste årene, utviklet en egen stil som formidler. Ragnhild ser på seg selv som en perledykker – en som dykker sammen med sitt publikum etter det som er av varig verdi, det som inspirerer og det som får oss til å ta i bruk våre ressurser i situasjoner hvor vi virkelig trenger det.

 

Noen av foredragene

Perledykk 1: Du er forandringen!

Hvordan gjøre nederlag til seier, problemer til innsiktsfulle tjenere og smerte til nye muligheter?

I dette foredraget introduserer Ragnhild en universell lov hun kaller Loven om Transformasjon. Gjennom 5 trinn viser hun hvordan du kan samtale mer våkent med deg selv og dine omgivelser, gå fra tårer til latter og bli den forandringen du ønsker å se.

Tid: 1-3 timer.

 

Perledykk 2: Nøkler til arbeidsglede og livsglede! Påfyll til livets krukke

Glede handler om mer enn å tenke positivt. Glede handler om å våge livets utfordringer.

Foredraget er morsomt og involverende og gir deg konkrete råd og teknikker for hvordan du som leder eller medarbeider kan opprettholde arbeidsgleden og livsgleden i hverdagen.

Tid: 1-2 timer

 

Perledykk 3: Fra vakre ord til konkret handling. Hva skal være ditt fotavtrykk?

 Foredraget utfordrer deg på en spennende og matnyttig måte til å ta stilling til spørsmål som:

 Hva brenner du for?

  • hvorfor trenger verden dine etiske valg?
  • hvordan kan du og ditt arbeidssted skape positive, bærekraftige ringvirkninger?
  • kan ren samvittighet være lønnsom?

Tid: 1-3 timer.

 

Perledykk 4: Klart du kan!

Foredraget handler om å ta styring i eget liv og gjøre mer mulig. Gjennom en humørfylt og medrivende reise, får du innsikt i vågemot og gründervirksomhet, om å gjøre drømmer til ambisjoner og å kaste loss når andre tviler.

Tid: 1 time.

 

Perledykk 5: Talekunstens 12 hemmeligheter - for deg som vil lykkes med dine presentasjoner

Foredraget er utfordrende og praktisk og handler om hvordan du bygger opp ditt budskap så det blir husket og forstått, hvordan du får kontakt med ditt publikum og bruker ditt kroppsspråk og hvordan visuelle hjelpemidler kan fremme eller hemme din formidling.

Tid: 1-3 timer.

 

Send forespørsel