Våre kurs- og foredragsholdere

Våre kursledere og foredragsholdere er landets fremste innen sine fagfelt. Vår jobb er å gjøre kunnskap og inspirasjon tilgjengelig for vår landsdel og dermed bidra til positiv utvikling av næringslivet i nord.

  

Andries J. Kroese

Andries J. Kroese er pensjonert professor i karkirurgi. Han har 40 års erfaring med oppmerksomhetstrening/mindfulness, og er utdannet instruktør ved Center for Mindfulness in Medicine, Healthcare and Society, University of Massachusetts Hospital.

Han har skrevet flere bøker om temaet og er en etterspurt foredragsholder i oppmerksomhetstrening/mindfulness for alle typer profesjoner (f. eks. helsepersonell, psykologer, lærere, næringslivsansatte), toppidretts­utøvere, studenter og pasienter, både i og utenfor Skandinavia.

Øivind Ellefsen-Hansen

Øivind er IT-konsulent og instruktør, med primærfokus på produktivitetsutvikling og mestring av arbeidsflyt i MS Outlook, MS OneNote og MS Share Point.  Han har også kompetanse innen standard Office applikasjoner og SuperOffice CRM.  Han har også svært høyt gjennomsnitt på evalueringene, som ligger rundt 8,5 av 9 mulige poeng.

Bermon Painter

Bermon er en hybrid webdesigner/webutvikler som liker å bygge fiffige ting med Ruby. Han arbeider med Haml, Sass, og Compass, og elsker å grave gjennom analytics, lage grensesnitt, bygge applikasjoner og spise cupcakes.

Bjørn O. Hopland

Bjørn O. Hopland har mange års erfaring som internasjonal leder i Microsoft med medarbeidere i mange land. I dag leder han SmartEndring. Der bruker han sin verktøykasse fra roller innen teknologi, salg, konsulentvirksomhet og HR til å møte menneskene der de er og ta dem med seg på en reise mot en bedre og mer effektiv arbeidshverdag. Bjørn arbeider spesielt med de utfordringene vi finner i det nye, hyperfleksible arbeidslivet der ledere og kunnskapsarbeidere kan arbeide hvor som helst og når som helst. Bjørn er utdannet sivilingeniør med tilleggsutdannelse innen HR og coaching. Han har over 30 års variert erfaring fra Hewlett-Packard, Oracle og Microsoft.

Cathrine Ballo Olsen

Cathrine Ballo Olsen har bred og solid erfaring innen økonomi og ledelse. Cathrine har gjennom flere år hatt ledende stillinger med fokus på økonomifaget hvor hun har arbeidet med alt fra regnskapsføring til budsjettering. Hun er i dag avdelingsleder for Visma Services’ avdeling i Tromsø hvor hun har personal- og resultatansvar for 30 mennesker som sammen yter tjenester innen økonomisk rådgivning, regnskap og lønn.

Cathrine er kjent som en inspirerende og krevende leder som er opptatt av å skape gode resultater gjennom tilstedeværelse, positivitet og ærlighet.

Cecilie Thunem-Saanum

Cecilie Thunem-Saanum er en av Norges ledende kurs- og foredragsholdere i kommunikasjon og tidsbruk. Hun er fast gjestekommentator og kronikør i flere aviser og tidsskrifter.

Cecilie Thunem-Saanum har bred kompetanse innen ledelse, markedsføring, salg og språk. Hun har også solid erfaring med å holde kurs i presentasjonsteknikk. Tidligere har hun arbeidet som salgssjef, markedssjef, teamleder, driftssjef, og har flere års erfaring som leder innen reise- og kulturliv. Hennes kjernevirksomhet er å trene bedrifter, avdelinger og individer i analog og digital kommunikasjon.

Cecilie har skrevet boken "Tid til alt". En bok hvor hun deler nøkkelen til hvordan vi kan være travle, uten å bli stresset. Det handler om teknikk, tankesett og verdivalg. Vi stuper inn og ut av møter, telefonsamtaler, hasteoppgaver på jobben, vennetreff mm. Indre og ytre forventningspress gjør at vi forsøker å være alle steder på èn gang, med alle våre ulike roller. Cecilie forteller om å ta tilbake kontrollen over egen tid.

 

Christine Calvert

Christine Calvert har jobbet med tekst i over 20 år – i reklamebyrå, som journalist, i informasjonsavdeling og som seniorkonsulent. Hun driver firmaet Tekstdoktor i tillegg til å være studieleder på Digital markedskommunikasjon på Norges Kreative Fagskole.

Hun brenner for å motivere og berike gjennom kurs og opplæring innenfor skriving, kommunikasjon, selvledelse og kreativitet. Hun har holdt uttallige kurs siden begynnelsen av 2000-tallet.

Christine har skrevet bøkene Skriv for nettet – kort og godt (2004/2010) og Skriv så det selger (2008/2012).

http://www.tekstdoktor.no/

Clara Gaggero Westaway

Clara er medgründer og kreativ direktør for Special Projects, et prisvinnende designselskap i London. Hennes designerfaring spenner fra digitale tjenester til fysiske produkter. Hun har designet for selskaper som BBC, Blackberry, Nokia og Samsung, og har jobbet med ulike prosjekter som blant annet bærbar teknologi for pro snowboardere og en nettilkoblet kalender laget av Lego. Clara har designet den eneste mobiltelefon-brukerveiledningen som har blitt omtalt i The MoMA New York.

Dag Jørgen Hveem

Studierektor Senter for finansutdanning ved Handelshøgskolen BI

David Stiernholm

David Stiernholm er Sveriges eneste Struktør. Han hjelper mennesker og foretak til å bli mer effektiv gjennom å skape bedre orden og struktur. Hans motto er: "alt kan gjøres enklere!" David brukes aktivt av både små og store foretak. Han utmerker seg gjennom sine superkonkrete verktøy og metoder som du kan ta umiddelbart i bruk både på jobb og hjemme.

David er forfatter av boken Bli superstrukturert på 31 dager som kom ut i  2013.

Edvard Kiil

Edvard jobber som Account Strategist ved Googles europeiske hovedkontor i Dublin hvor jeg hjelper norske bedrifter med deres annonsering på nett. Har tidligere vært praktikant ved Innovasjon Norges kontor i San Francisco og Silicon Valley og var med på oppstarten av Lab for Design Thinkers ved UiT. Har en bachelorgrad i International Business Administration fra Rotterdam School of Management, Erasmus University, og en mastergrad i International Management fra et samarbeid mellom Rotterdam School of Management, Erasmus University, Keio University i Tokyo, Japan, og CEMS, The Global Alliance in Management Education.

Elling Aarflot

Elling er partner i Totaltekst og utdannet tekstforfatter. Han har jobbet som tekstforfatter i reklamebransjen siden 1996 og vært fagansvarlig for reklame og merkekommunikasjon ved Norges Kreative Høyskole. Elling underviser fortsatt i tekst ved Norges Kreative Høyskole og har også sitt eget tekstforfatterstudie ved NKS Fjernundervisning som kvalifiserer til 7,5 studiepoeng.

Espen Grimmert

Espen Grimmert har 18 års erfaring med søk og internettmarkedsføring. Nå er han strategisk rådgiver og avdelingsleder for iProspects kontor i Bergen. iProspect er Norges og verdens største byrå innen søkemotormarkedsføring og Performance marketing. Espen er tidligere sjef for søketjenesten Kvasir og markedsdirektør i Aftenposten.

Espen er forfatter av boken 100 tips: Slik får du gratis trafikk fra søkemotorene. Han er tilknyttet Universitetet i Nordland som foreleser i digital markedsføring.

Han er en ettertraktet kursholder som reiser land og strand for å undervise i internettmarkedsføring. Besøk gjerne Espens blogg www.grimmert.no

Espen Igesund

Espen Igesund er samfunnsøkonom med videreutdanning innen prosjektledelse og –styring. Han har over 25 års erfaring fra prosjekter på ulike nivå i offentlige og private virksomheter. Svært mange av prosjektene har i tillegg til selve prosjektmålet omfattet endringer i organisasjonen.

Igesund benyttes i tillegg ofte som foredragsholder og foreleser på handelshøyskoler. Han er også medforfatter av lærebøker innenfor balansert målstyring. Igesund har fått svært gode tilbakemeldinger fra sine kunder for sitt store engasjement og sin evne til å kombinere praktisk erfaring med teori.

Frode Reksten

Frode Reksten har bakgrunn fra Forsvaret og i de senere år har han jobbet som logistikksjef, kvalitetssjef, innkjøpssjef, administrerende direktør og styreleder i ulike bedrifter. I tillegg underviser han ved Handelshøyskolen BI i strategi, innkjøp og logistikk.

Frode er en ettertraktet foredragsholder som ved flere anledninger har fått utmerkelser for sin innsats. Han har en unik evne til å omsette vanskelig teori til praktiske eksempler som bidrar til læring og inspirasjon i gruppen.

Geir Lundestad

Geir Lundestad er en norsk historiker, forfatter og tidligere direktør for Det norske Nobelinstitutt. 

Geoffrey Colon

Geoffrey Colon er markedssjef for sosiale medier hos Microsoft, og er opptatt av sosial forretningsvirksomhet og disruptiv innovasjon. Før dette  var han visepresident for Social@Ogilvy på Ogilvy & Mather, hvor han utformet og iverksatte sosiale strategier for en rekke divisjoner innenfor IBM. Han skrev flere av toppledelsens notater, inkludert et om innhold som den nye valutaen for Fast Company.

Guy Degen

Guy er en frilansjournalist med base i Berlin, Tyskland. Guy reiser mye og benytter video, lyd og foto for å produsere sine historier. Han utforsker innovative måter for multimedia rapportering gjennom bruk av mobile enheter. Guy er også mentor for og trener journalister rundt om i verden gjennom internasjonale medieutviklingsorganisasjoner som BBC Media Action og DW Akademie.

Hans-Petter Nygård-Hansen

Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem – Kommunikasjon som tar deg Fremover. Han skriver på kommunikasjonsbloggen HansPetter.info. Hans-Petter fokuserer spesielt på bruk av sosiale- og digitale medier som en integrert del av den strategiske kommunikasjonen – for interne og eksterne formål.

Håvard Olsen

Håvard Olsen er utdannet ved handshøgskolen i Bodø med spesialisering innen investering og finans. Han er ansatt som Bedriftsrådgiver og teamleder i Visma Services` avdeling i Tromsø. Han har bred erfaring innen regnskap, budsjett, it og ledelse

Helge Klungland

Helge skaper utrolige resultater for kundene. I løpet av 6 års utdannelse, har han oppnådd 3 grader innen økonomi, inkludert en Master of Economics and Business Administration(MBA). Dette kombinert med ekstremt god Excel kompetanse gjør han til en av de mest populære kursholderne for økonomipersonell. Helge holder kurs innenfor resten av MS Office pakken.

Jimmy Janlen

Jimmy Janlén er coach og lærer ved Crisp i Stockholm. Han arbeider for tiden som coach på Plain Vanilla i Reykjavik. Før det tilbragte han 1,5 år som coach hos Spotify.

Joe Leech

Joe er leder for brukeropplevelser i cxpartners. Han har 10 års erfaring med digital strategi og brukeropplevelser, og har jobbet med merkevarer som Disney, Mariott, Virgin og Appliances Online. Joe er forfatter av boken Psychology for Designers, som handler om hvordan du kan ta i bruk psykologien for å forbedre designet.

Jon-Gunnar Pettersen

Jon-Gunnar Pettersen en av Norges fremste og mest etterspurte kursledere. Han har lang erfaring fra kurs- og konsulent­oppdrag for små og store bedrifter.

Hans brede erfaring fra praktisk Excel samt gode evne til å formidle kunnskap gjør at du lærer svært mye praktisk og nyttig  på kort tid.

Kathrine Aspaas

Finans- og økonomijournalist, foredragsholder og forfatter av bestselgeren ”Raushetens Tid”. Aftenpostens første kvinnelige lederskribent.

Kent Andersen

Kent Andersen er gründer og profesjonell student. En dag bestemte han seg til å mestre psykologien bak læring, noe som tillot ham til å studere til tannlege samtidig som han reiste for å delta på kurs og konferanser.


Hans foredrag vil vise deg hvordan du raskt kan tilpasse deg den økende informasjonsstrømmen innenfor arbeidsmarkedet, og hvordan du kan kombinere jobb og læring.

Kjell Gunnar Hoff

Kjell Gunnar Hoff er siviløkonom fra Washington State University. Han har over 20 års erfaring som leder av virksomheter innen handel, produksjon og internasjonale petroleumsvirksomheter. Han har dessuten over 20 års undervisningserfaring, senest som dosent i foretaksøkonomi ved Handelshøyskolen ved Universitetet for miljø og biovitenskap (UMB). Han er æresdoktor ved Riga Technical University, hvor han har undervist MBA-studenter siden 1997. Hoff er dessuten aktiv kursholder for næringslivet.

Han har skrevet flere toneangivende lærebøker innenfor bedriftsøkonomi, hvorav to er svært relevante for dette seminaret: Strategisk økonomistyring (2009, hovedforfatter) og Balansert målstyring – Balanced Scorecard på norsk (2002) sammen med Per Aksel Holving.

Knut Relbe Moe

Knut har Office 365 MVP sertifisering som en av de få i Norge. Han holder mange kurs innen Office 365 og SharePoint med glimrende tilbakemeldinger. Han har også lang erfaring både som konsulent og systemarkitekt, innen både Office 365 og SharePoint.

Kurt Knudtsen

Kurt Sverre Knudtsen er en erfaren prosessleder og kursholder som er involvert i mange oppdrag knyttet til organisasjonsutvikling både i store og små selskap i inn og utland.

Kurt er gründer og initiativtaker til bl.a. Big Horn og senere Steakers Restauranter i Norge. Roller i næringslivet har vært salg, markedssjef, direktør, konsernsjef og en rekke styreverv i og utenfor Norge. De siste år aktiv i rollen som både forretningsutvikler og styreleder i flere selskaper og eier av selskapet Ledelse i Nord AS. www.ledelseinord.no  

Kurt er en inspirerende og kunnskapsrik Tromsøværing som gjennom sin tilstedeværelse får ledere og ansatte til å reflektere over sin lederrolle og tilstedeværelse i de ulike oppgaver. «Hva er vi til for, hva skal vi skape»?

Han utfordrer deg og din organisasjon til å tenke strukturert og handle målbevisst. En fantastisk kursleder som må oppleves!

 

Lene Fjellheim

Lene Fjellheim er partner i CoachTeam AS – House of Leadership. Lene regnes som en av landets fremste leder- og bedriftscoacher og er en meget anerkjent og ettertraktet kursleder innen kommunikasjon og coaching. Hun er Executive Coach og Professional Certified Meta- Coach (PCMC). Lene er med i ledergruppen i The International Society of Neuro-Semantics. Hun er også styreleder i Den Norske CoachForening.

Lene er en to the point energibombe og en dyktig historeforteller som gir mye av seg selv. Gled dere!

http://www.coachteam.no/

Linda Hanssen

Linda Hanssen har bred og solid erfaring innen personalarbeid herunder bla sykefraværsoppfølging. Hun er ansatt som teamleder og bedriftsrådgiver innen området lønn og HR i Visma Services` avdeling i Tromsø.  Hun har 17 års erfaring som avdelingsleder for Radisson Blu Hotel og SSP flyplassrestauranter.  Linda har utdanning innen Ledelse av endrings- og omstillingsprosesser(HITØ), Arbeids- og organisasjonspsykologi og serviceledelse (Norsk Hotellhøgskole).

Liv-Inger Resvoll

Liv-Inger er digital entusiast, og brenner for å synliggjøre de mulighetene nettet gir. Enten du er på jakt etter en målrettet digital rådgiver, eller en engasjert kurs- og foredragsholder, er det bare å ta kontakt.

Skrivekløe preger hverdagen til Liv-Inger. Hun har blogget i en årrekke, og vært spaltist i lokalavisa iTromsø. Som tekstforfatter tar hun nye utfordringer på strak arm. Uansett hvilket tema som skal presenteres, leverer Liv-Inger lettleste tekster som engasjerer mottakeren.

Magnar Slåtto

Magnar Slåtto fra Solid Utvikling har jobbet 10 år i politiet som etterforsker og 2 år som HR sjef i hotellbransjen. 

Metodikken fra politiet viste seg å være til stor nytte når det kom til det å skape relasjoner og resultater i samtaler med medarbeidere. Dette vil Magnar dele videre sånn at flere kan oppleve gleden med å kunne være med på å utvikle menneskene rundt seg. 

Magnar Slåtto publiserte en artikkel i Ledernytt høsten 2015 som beskriver utfordringene ledere med personalansvar har i en hektisk hverdag hvor man bruker det meste av tiden på oppgaveprosessene, og minst tid på relasjonsprosessene. Det blir til at man innkaller til et møte når det begret er i ferd med å renne over, eller har gjort det, og da er utfallet ofte gitt. Man kan lett havne i en konflikt. 

Er du nysgjerrig på hva som gjør at etterforskere i politiet får mennesker til å snakke om vanskelige ting? Tror du at du har noe å lære om tilnærmingen til dette temaet? Da skal du bli med på en utviklende dag hvor du skal få lære teori og ikke minst få praktisert.

Magnus Bugge

Magnus Bugge er seniorrådgiver i Advokatfirmaet Selmer og utdannet siviløkonom fra NHH, Handelshøgskolen i Bodø og Bradford School of Management. Han har erfaring fra et bredt spekter av finansiell rådgivning. Som ansatt i Selmer har Bugge hatt et særlig fokus på transaksjonsrelaterte forhold, herunder verdivurderinger, finansiell due diligence og markedsanalyser i forbindelse med meldinger til norske og europeiske konkurransemyndigheter.

Magnus Ingebrigtsen

Magnus Ingebrigtsen har bred erfaring ved å snakke foran mennesker. I 2010 begynte han på profesjonell basis med å trene opp coacher innefor feltet NLP.

Etter å ha deltatt på mange foredrag, ønsket han å vite mer om hvordan han kunne lære raskere, og i 2011 startet han med å lære bort strategiene som tillot ham til å ta fulltids-studiene sine samtidig som han startet egen bedrift innenfor coaching og forelesning. 

Vær forberedt på spennende foredrag som garantert vil få deg til å tenke ut av boksen!

 

Mariann Yndesdal Eliassen

Mariann er udannet innen IT helt tilbake fra 1994. Hun underviser Microsoft Office men har sitt primærfokus på Excel. Hun har også meget god kompetanse innen nettverksteknologi og operativsystemer. 

Marius Jensen

Marius Jensen har jobbet med forbrukeradferd, trend- og fremtidsstudier og innovasjon i 10 år og har tidligere jobbet som rådgiver og trendanalytiker i Bengal Consulting og Opinion, samt som researcher innen TV-produksjon. I dag jobber Marius som strategisk Marketingrådgiver i Vizeum. Marius har lagd en av de mest omfattende trendanalysene i Norge, Den Moderne Folkeligheten som han deler med publikum på konferansene.

Nils M. Apeland

Nils M. Apeland er en erfaren og allsidig kommunikasjonsrådgiver. Han har jobbet med kommunikasjon og PR i nesten 25 år, og skiller seg ut ved å ha ett ben i akademia og ett ben i den praktiske delen av kommunikasjonsfaget. Han skrev Norges første bok om omdømmebygging i 2007 og ble samme år tildelt PR-bransjens første hederspris i Gullkorn for sitt bidrag til kommunikasjonsfaget i Norge.

Etter utdanning innen PR i Norge og USA var Nils i 16 år partner og leder av analysegruppen i kommunikasjonsbyrået Apeland, før han i 2011 startet sitt eget firma Bedre Kommunikasjon AS. Her jobber han som rådgiver, foredragsholder og sparringpartner for ledere. Han er i tillegg assosiert partner i First House og høyskolelærer i ulike kommunikasjonsfag ved Høyskolen Kristiania i Oslo.

Gjennom sin karriere har Nils M. Apeland omfattende og variert erfaring fra mange hundre ulike oppdrag og bransjer. Han har jobbet med alt fra helse, eiendom og regionale omdømmeløft til TV-kanaler, kultur, merkevarer og dagligvarehandel.Nils Rue Halling

Nils Rue Halling i Crewpartner AS mannen Norwegian bruker for å kurse alle sine kapteiner og kabinsjefer i ledelse, Elkjøp bruker ham for å øke omsetningen i sin landsomfattende bedriftsavdeling, og Felleskjøpet bruker Nils for å styrke sine butikkansatte i salg og ledelse.

Nils har en unik evne til å fremstille vanskelige ting på en enkel måte, og snakker ukomplisert og ærlig slik at alle forstår. Han skaper entusiasme, tillit og resultater sammen med sine kunder, for som Nils selv sier, ”Jeg kan ikke selge et produkt eller en tjeneste jeg ikke har tro på, for entusiasme er min viktigste salgsteknikk!”

Nils Rue Halling og Crewpartner AS arbeider internasjonalt og har oppdrag i Norge, Sverige, Danmark, Finland, England og Spania. Han skriver om salg og ledelse for Ukeavisen Ledelse, og kurser hvert år hundrevis av butikkledere og selgere i handelsstandsforeninger og kjøpesenter rundt om i landet. Nils samarbeider daglig med mange store og små selskaper, hvor han holder kurs eller hjelper med rådgivning innen salg og ledelse – personlig utvikling og bedriftsutvikling.

 

Ole Martin Årst

Ole Martin Årst er mest kjent som fotballspiller. Han har spilt i inn og utland. Mest kjente klubber fra utlandet er Gent og Standard Liege. I Norge er det TIL i Tromsø og Start på sørlandet, hvor han nå bor, han har spilt lengst. Han la opp som aktiv spiller i 2012, og har siden da vært ekspertkommentator i sporten på Tv2.

Ole Martin har et brennende engasjement for mye, han er klok, hyggelig og reflekter, og har en god humor med en behagelig stemme. Dette gjør han til en populær og engasjert konferansier og foredragsholder for næringslivet. Til konferanser eller som kaptein under et jubileum.  

 

Per Aksel Holving

Per Aksel Holving er siviløkonom med Master of Science fra Copenhagen Business School Han er Capgemini Consultings ekspert innenfor balansert målstyring og strategisk virksomhetsstyring og anses som en av Norges fremste konsulenter innenfor fagområdene med over 25 års erfaring fra prosjekter på alle nivåer i både offentlige og private virksomheter.

Holving benyttes i tillegg ofte som foredragsholder og foreleser på handelshøyskoler. Han er også medforfatter av lærebøker innenfor balansert målstyring. Holving får svært gode tilbakemeldinger fra sine kunder for sitt store engasjement og sin evne til å kombinere praktisk erfaring med faglig oppdatering.

Per Ove Giske

Per Ove Giske er Partner og leder av avdelingen for Transaksjonsrådgivning (Transaction Advisory Services) i BDO Norge. Han er utdannet siviløkonom og autorisert finansanalytiker (AFA).

Giske har lang erfaring fra ulike roller i tilknytning til finansiell rådgivning ved kjøp- og salg av virksomheter, kapitalinnhenting og finansiering. Han har bred erfaring fra et stort antall prosjekter knyttet til finansiell analyse, verdivurderinger, due diligence og kjøp/salgs rådgivning, samt annen type av transaksjonsrelatert bistand. Han har erfaring fra ulike industrier og bransjer. Videre har Giske nær 5 års industriell erfaring fra stilling som Økonomidirektør.

Per Sundnes

Per Sundnes er en populær foredragsholder og konferansier som engasjerer publikum med sine egne unike historier som utgangspunkt og eksempler når han snakker om viktigheten av kommunikasjon i små og store organisasjoner. Som ramsalt nordlending er det mye humor og humør i hans nærvær.

Per Sundnes har jobbet i norsk media de siste 15 årene, både foran og bak kamera. Han er udannet innenfor regi og journalistikk ved London Institute. Tidligere har han også undervist i videregående skole og holdt kurs ved Universitetet i Tromsø. Kurset resulterte i en lærebok for klassestyrere, hvor Sundnes tok seg av temaet «ungdomskultur». Undervisning står hans hjerte nær og han tar ofte oppdrag for skoler og universiteter.

Han tar i tillegg oppdrag som konsulent i flere bransjer og har vært med på å snu flere interne prosesser i ulike bedrifter.

 

Ragnhild Nilsen

Ragnhild Nilsen er dramatiker og pedagog, utdannet Cand. Music, har M.A. grad fra USA i kommunikasjon og bevegelsesterapi.

20 års erfaring som kursleder og bedriftsrådgiver har gitt henne en sterk posisjon i næringslivet. Ragnhild regnes som en av Norges dyktigste kurs- og foredragsholdere og er en ettertraktet inspirator. Hun holder kurs for store deler av norsk næringsliv og coacher flere av landets mest profilerte næringslivstopper, politikere og underholdere gjennom selskapet CoachTeam – House of Leadership hvor hun er partner.

Hennes foredrag er en blanding av underholdning og opplæring hvor deltakerne i 8 av 10 tilfeller gir stående applaus. Dette må du oppleve selv.

http://www.coachteam.no/

Reinholdt Bredrup

Reinholdt Bredrup er partner i PwC Consulting og leder for PwC sin rådgivingsavdeling i Nord-Norge. Reinholdt er utdannet doktor ingeniør fra Norges tekniske høyskole og bedriftsøkonom fra Trondheim Økonomiske Høgskole.

Han har bred erfaring både som konsulent og linjeleder innenfor prosessforbedring og Lean. Han er en sentral ressurs innenfor tjenesteområdet ”Operations”.

Reinholdt har også skrevet en doktoravhandling om Lean og vært forsker på SINTEF i Trondheim og er nå tilknyttet UiT som professor innen fagfeltet.

Renate Skaue Jørgensen

Renate Skaue Jørgensen er en energisk Tromsø-dame som brenner for arbeidsglede, yrkesstolthet og medarbeiderskap, og det å gjøre salg og service til en spennende og givende arbeidsoppgave. Hun jobber i egen virksomhet som veileder, foredrags- og kursholder. 

Renate har utdannelse innen markedsføring fra Handelshøgskolen BI og 20 års erfaring fra ulike salgsjobber, blant annet 7 år som salgs- og markedssjef ved Rica Ishavshotel. Hun deler gledelig av sin kunnskap og erfaringer innen salg og service i en god blanding av teori og praktiske eksempler fra eget arbeidsliv. Tilbakemeldinger til Renate er at hun er god på formidling, faglig dyktig og engasjerende.

 

Rode Stig Rønning-Hansen

Rode Stig Rønning-Hansen, partner /advokat MNA i advokatselskapet Rønning-Hansen. Rode har spesialisert seg i selskapsrett spesielt med fokus på kontrakter og forhandlinger av nasjonale og internasjonale kontrakter, kjøp og salg av virksomheter, kapitalinnhenting og strukturering av eierskap.

Rolf Olav Johannessen

Rolf Olav er utdannet siviløkonom og har erfaring som medgründer, medeier og daglig leder i Visma KioNor Anbudsservice samt administrerende direktør og administrasjonssjef i et av A-pressens selskaper som blant annet var operatør av databasen Doffin. Han har også vært senior rådgiver i Bedriftskompetanse AS, prosjektleder i Norges Eksportråd og har også erfaring fra bil-, transport- og IT-bransjen. Dette har gitt han god kunnskap om salg til offentlig sektor og praktisk anbudsarbeid. I dag er han gründer og daglig leder i Din Anbudshjelp AS.

Rune Riveland

Rune har arbeidet som Excel/Office instruktør i over 20 år i tillegg til at han har jobbet i flere år som økonomikonsulent slik at han også har stor tyngde når det gjelder praktiske løsninger og ikke kun teori. Evalueringene hans ligger på et snitt på over 8 av 9 mulige.

Han har tidligere i flere år, vært skribent for bladet ”Økonomisk rapport”. Rune har holdt kurs for Storebrand, Utenriksdepartementet, Finansdepartementet m.fl.

Sarah Lamb

Sarah er en uavhengig rådgivningskonsulent for oppstartsbedrifter, og er basert i Storbritannia. Hun har en Bachelor of Science og Masters of Enterprise i informatikk fra University of Manchester. I 2005 grunnla Sarah non-profit organisasjonen Girl Geek Dinners som i dag finnes i 135 byer over 23 land globalt. Girl Geek Dinners har som formål å inspirere og oppmuntre kvinner og jenter inn i IT-sektoren, og arbeidet hennes med dette har tatt Sarah til en rekke FN-arrangementer for å snakke med statsoverhoder samt for å veilede unge og oppstartsbedrifter.

Sigurd Granmark

Tidligere leder av Adidas-gruppen i Norge, mental trener og foredragsholder. Har mottatt flere utmerkelser for sitt lederskap.

Simen Weiby

Simen Weiby er senior manager i Advokatfirmaet Selmer og utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor fra NHH. Weiby har også gjennomført autorisert finansanalytikerstudium (AFA). Han har bred erfaring fra virksomhetsoverdragelser og arbeider primært med transaksjonsrådgivning (due diligence), verdivurderinger og øvrig finansiell rådgivning til virksomheter i omstilling. Weiby har tidligere arbeidet i Ernst & Young (Transaction Advisory Services), Lindorff og Telenor (Group M&A).

Siri Spillum

Siri Spillum er en senior innen butikkatferd og kommunikasjon. Hun har lange fartstid som kurs og foredragsholder, coach og rådgiver innen bransjen.
Hun er forfatter av to bøker om endring og motivasjon gitt ut på Cappelen Damm og jobber daglig med å utvikle mennesker og organisasjoner. Siri skriver og inspirerer til motivasjon, arbeidsglede og læring i Kjedemagasinet.   
Du kan lese mer om hennes artikler og påfunn på www.sirispillum.no

Sjur Dagestad

Professor II i Innovasjon ved NTNU. Vant Reodorprisen i 1994 for utviklingen av en fakkeltenner som har omsatt for over en milliard kroner til oljeindustrien. 

Ståle Økland

Ståle Økland er trendekspert, forfatter og er en av Norges mest etterspurte foredragsholdere. Han reiser verden rundt for å finne svaret på hvordan vi kommer til å tenke og leve i morgen. På reisene sine oppsøker han byer, bedrifter, forskningsinstitutter og kreative miljøer. På reisene sine oppsøker han byer, bedrifter, forskningsinstitutter og kreative miljøer. Ståle holder foredrag innen fremtidsrelaterte temaer: Hvor går samfunnstrendene? Hva kjennetegner fremtidens vinnerbedrifter? Hva kan vi forvente oss av fremtidens teknologi, fremtidens handel og fremtidens forbrukere?  Ståle har vært foredragsholder på noen av verdens mest prestisjefulle innovasjonskonferanser. Han har skrevet bøkene TrendMania (2011), Tenk som en rockestjerne (2013) og vært medforfatter av Bykamp (2014). Han klarer å forklare viktige fremtidsspørsmål på enkel, forståelig og underholdende måte.

Stian Rismyhr

Stian jobber som Head of Web Analytics i iProspect. Han kom fra stillingen som Web Analyst i Olav Thon Gruppen, hvor han hadde ansvar for konsernets SEO og PPC-aktiviteter, samt rapportering, analyse og utvikling av nye nettløsninger. Stian har en bred erfaring fra blant annet webutvikling, markedsføring, PPC, SEO og analyse og har sin utdannelse fra Universitetet i Oslo med utveksling til Australia, hvor han har studert informatikk.

Synve Røine Fossum

Synve har en mastergrad i Psykologi fra Universitetet i Oslo (UiO) med fokus på samspill mellom mennesket og teknologi. Komplekse applikasjoner og systemer med ekspertbrukere er Synves spesialområde. Hun gir alt for å undersøke brukeratferd og ikler seg gjerne kjeledress og verneutstyr, banker på døren til sjefen eller setter sjøbein for å forstå hva brukerne trenger.

Terje Hult

Terje har siden han startet med ITIL kurs holdt til sammen 182 kurs med over 1600 deltakere. På disse kursene har han oppnådd en gjennomsnittscore på 8,24 på en skala fra 1 til 9, hvor 9 er maks. De 2 siste årene har Terje holdt 53 ITIL relaterte kurs med nesten 600 deltakere og en snitt score på 8,38. Terje har holdt bedriftsinterne kurs for blant annet UDI, Atea, Evry, Computas, Forsvaret, NorgesGruppen, Rolls Royce, UNE, Helse Vest.

Terje Svabø

Terje Svabø er tidligere journalist og Asiakorrespondent for NRK. Han har også bakgrunn som nyhetsanker i TV2. Han er noe utenom det vanlige interessert i politikk. Han er spesielt opptatt av behovet for overnasjonal styring, menneskerettigheter og politiske strømninger i Sentral-Europa. Han brenner også for kommunikasjon og er lidenskapelig Stones-tilhenger.

Terje er en erfaren konferanseleder innen, finans, politikk, næringsliv og organisasjon. Og han holder foredrag om krisekommunikasjon.

Thomas Benson

Thomas Benson er en av Norges mest erfarne foredragsholdere i arbeidsrett. Han er universitetslektor ved Universitetet i Nordland og underviser ved Høgskolen i Nord-Trøndelag.

Han er partner og advokat i Angell Advokatfirma AS og er medlem av Advokatforeningens lovutvalg for arbeidsrett.

Han er forfatter av Arbeidsrettsboka og er en engasjert og praktisk orientert kursleder.

 

Thor Ole Fongaard

ThorOle startet med coaching innen salg og ledelses for over 13 år siden.

Trenger dere økt motivasjon, ønsker å kjenne fremgang eller inspirasjon for å foreta endringer som gir resultater? Kurset er rettet mot både nye og etablerte bedrifter, som ønsker å revitalisere, motivere seg selv, og øke sine salgsresultater. Kurset inneholder mange teknikker innen salg og egenmotivering, som kommer til stor nytte innen salg, i det daglige arbeid generelt, og i kommunikasjon med andre mennesker.

 Gjennom å ha mye fokus på motivasjon og teknikk skaper vi Bedre Resultater i bedriften raskt. Det å kunne teknikk uten å ha motivasjon (vilje til å bruke den) skaper sjelden resultater. Derfor bruker vi alltid tid på å skape motivasjon først før vi starter med salgsstrening og teknikker. Vi satser på å gjøre dette så enkelt og jordnært som mulig, slik at man kan kjenne seg igjen i de daglige situasjoner man møter i salg. Og kurset vil tilpasses bedriften slik at man tar vare på de verdier og målsetninger som finnes i bedriften.

 

Tore Grøndalen

Tore Grøndalen har svært bred erfaring med HMS-arbeid fra ulike bransjer og arbeidsmiljøer, og er kjent for sine motiverende og involverende kurs.

Han er fast tilknyttet på konsulentbasis som HMS-rådgiver i Vegdirektoratet. I tillegg er han engasjert ved ulike bedriftshelsetjenester og brukes mye til HMS-veiledning, konsulentoppdrag, støttesamtaler, coaching, konfliktveiledning, stressreduksjon og teamutvikling.

Han har over 1700 arbeidsmiljøsamtaler og 130 arbeidsmiljøprosesser som erfaringsgrunnlag.

Torgeir Waterhouse

Torgeir Waterhouse er direktør for Internett og nye medier i IKT-Norge, hvor han jobber med spørsmål og saker relatert til Internett og nettbaserte tjenester. Opp gjennom årene har han arbeidet mye med spørsmål knyttet til opphavsrett og digitale medier. Han er kjent som en ivrig forkjemper for digitalisering, og er opptatt av å tilbakevise den alminnelige frykten ny teknologi gjerne bringer med seg. Han er også en av initiativtakerne til Lær Kidsa Koding.

Vigdis Austrheim

Vigdis Austrheim er en etterspurt kurs og foredragsholder med stort engasjement for tydelig og inspirerende lederskap. Hun har 15 år ledererfaring og god innsikt i hvordan lede forskjellige mennesketyper – til tross for geografisk spredning. Hun har gründer, lokal og internasjonalt erfaring og flyttet nylig hjem fra lederjobb i USA. Vigdis jobber nå fokusert med ledelse gjennom rådgiving, endringsprosesser, mentoring og Coaching, i eget firma, www.vigdisaustrheim.no  , og gjennom Great Place to Work. Hun har stor fokus på praktisk tilnærming du kan fra nytte av umiddelbart. Les mer om Vigdis på Linkedin

Vivi-Ann Hilde

Vivi-Ann Hilde er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Hun har ledererfaring fra selskaper som Orkla, Procordia, PwC og Macks Ølbryggeri.De siste årene har hun jobbet som rådgiver; som sjefskonsulent i PwC Management Consulting og som foredragsholder og partner i Euro Business School.

Vivi-Ann er i dag partner i konsulentselskapet Considium og jobber med lederutvikling, strategisk salg og forhandlingsteknikk. Vivi-Ann er kjent for matnyttige og motiverende kurs.

Wilhelm Joys Andersen

Wilhelm Joys Andersen leder utviklingsbyrået WJA AS, som nylig mottok «Design for alle»-prisen for arbeidet med Store norske leksikon. Han deltar også i standardiseringsarbeidet i W3C, som bidragsyter i WCAG-arbeidsgruppen og leder for arbeidet med testautomatisering. Tidligere har Wilhelm arbeidet en rekke år for Opera Software.

Jan Roger Olaussen

Jan Roger Olaussen er utdannet siviløkonom og har arbeidet med kurs & opplæring i 25 år. Bla som bedriftsrådgiver ved VINN og Teknologisk Institutt. De siste 20 årene har han holdt en rekke kurs på ulike lederprogrammer i ORKLA ASA (Orkla Brand School, Orkla Business to Business School samt Orkla Food Management Program – der han fortsatt har ansvaret for kurset Business Decisions).

Han har solid erfaring fra Næringslivet b.la fra fiskeindustrien der han arbeidet 3 år som markedssjef i Myregruppen/Northern Seafood. Han var også vært med å startet Big Horn restaurantene i Nord Norge – Senere Steakers.

Hold deg oppdatert!

Få siste nytt fra VICAN kurs og Konferanse,
så slipper du å gå glipp av interessante kurs,
konferanser, nyheter og aktiviteter.